Friday, January 18, 2019

Doctrina del Tribunal Constitucional sobre les subvencions condicionades (Institut d'Estudis Autonòmics) descargar PDF Antoni Monreal i Ferrer


Descargar PDF Leer en línea



Estudi que té com a objecte les subvencions condicionades de l'Estat a les comun itats autònomes, en aquelles matèries que són competència d'aquestes comunitats. Examina les actuacions del Tribunal Constitucional en aquest terreny i establei x un esbós de doctrina que aquest Tribunal aplica per resoldre les controvèrsies suscitades a l'entorn de les subvencions condicionades.
Tras casi cuatro años el Tribunal Constitucional se ha pronunciado sobre los recursos interpuestos contra el Estatuto Antonio Monreal Ferrer. Quieres información sobre los libros de Monreal I Ferrer Antoni? Te damos Doctrina del Tribunal Constitucional sobre les subvencions condicionades. Doctrina del Tribunal Constitucional sobre les subvencions condicionades. Monreal i Ferrer , Antoni. Editorial: Generalitat de Catalunya  Doctrina del Tribunal Constitucional sobre les subvencions condicionades / Antoni Monreal i Ferrer Monreal, Antoni; 8439318286, Libro, 1991. Subvencions  Doctrina del Tribunal Constitucional sobre les subvencions condicionades (Institut d'Estudis Autonòmics). 10 mayo 2017. de Antoni Monreal i Ferrer  Comprar el libro Doctrina Tribunal Constitucional sobre subvencions condicionades de Antoni Monreal Ferrer, Generalitat de Catalunya (9788439318286) con  El pensamiento político de Joaquín Maurín by Antoni Monreal( Book ) Doctrina del Tribunal Constitucional sobre las subvencions condicionades by Antoni  prudencia del Tribunal Constitucional de examen detenido desde ambas ver- .. En esa Sentencia el Tribunal deja sentado lo que va a ser después doctrina Antoni MONREAL FERRER: «Potestad estatal de gasto y distribución de  I. Aspectos generales de la sentencia del Tribunal Constitucional sobre el Estatuto de Cataluña. El estado Antonio Luis Monreal Ferrer. págs. 139-160. Si alguien pensaba que la sentencia del Tribunal Constitucional (STC) 31/2010, de 28 de junio, recaída Estado de las autonomías ni la densa doctrina del propio Tribunal Constitu- Antoni Monreal i Ferrer, “Doctrina del.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.